Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

Mariborsko pohorje

Hotel Arena****
Uživajte u prirodi u podnožju Mariborskog Pohorja.
Hotel Arena s četiri zvjezdice smješten je na obroncima Mariborskog Pohorja. Nalazi se u neposrednoj blizini najduljeg osvijetljenog skijališta u tom dijelu svijeta. Pogodan je za sportaše, poslovne ljude, obitelji i individualne goste koji se žele nekoliko dana opustiti u srcu prirode. Pod motom „Užitak u prirodi“, hotel nudi veliku sunčanu terasu s koje se pruža predivan pogled na skijalište „Snežni stadion“ i šumu te wellness centar s whirpoolovima, saune, odmaralište i fitness centar. Ponudu zaokružuje suvremena dvorana za seminare (do 60 sudionika), prostrani restoran, a- la-carte restoran, zimski vrt i lobby bar. Energetski wellness centar je harmonija osjetilnog užitka. Možete uživati u energetski potkrijepljenim programima wellness centra hotela Arena. Programi se zasnivaju na individualnom holističkom pristupu, ekološkim i organskih linijama s biljnim aktivnim tvarima za njegu lica i tijela. Velike, suvremene, svijetle i ugodne saune rasprostiru se na 400 m2. Na raspolaganju su: finska sauna, parna sauna, kromoterapijska sauna i infrasauna s toplinskim zračenjem i prostori za programe opuštanja i njege lica i tijela.

Hotel & App. Bolfenk****
Hotel Bolfenk**** ima 20 nadstandardnih soba te raspolaže s 80 ležajeva s prekrasnim pogledom na pohorske šume. U hotelu se nalazi kafić, veliko predvorje s kaminom, skladište za skije, restoran i dvorana za seminare koja može primiti do 70 osoba. Hotel je izravno povezan s wellness-centrom Bolfenk. U njemu se nalazi bazen, whirlpoolovi, dječji bazen, a na drugom katu nalazi se odličan beauty i spa centar sa svijetom sauni (finska, turska, biljna), hladni bazen, ledena jama i whirlpool. Iz odmarališta se pruža prekrasan pogled na pohorske šume. Hotel se nalazi na 1050 m nadmorske visine u hotelsko-apartmanskom naselju Bolfenk na području Bolfenka na Mariborskom Pohorju. Do hotela je moguće doći kružnom-kabinskom žičarom, automobilom ili autobusom iz smjera Hoč.

Hotel & App. Videc***
Hotel Videc*** je simpatičan hotel s 28 soba i ukupno 114 ležajeva. Sobe su lijepo opremljene i nude opuštajući pogled na prekrasnu prirodu. U hotelu se nalazi recepcija s kafićem i manjom prostorijom za druženje, skladište za skije i prostrani restoran gdje se mogu organizirati seminari ili proslave. Hotel se nalazi na 1050 m nadmorske visine u hotelsko-apartmanskom naselju Bolfenk na području Bolfenka na Mariborskom Pohorju. Do hotela je moguće doći automobilom ili autobusom iz smjera Hoč. Hotel je od Gorskog wellness-centra Bolfenk udaljen samo 30 m. U njemu se nalazi bazen, whirlpoolovi, dječji bazen, a na drugom katu nalazi se odličan beauty i spa centar sa svijetom sauni (finska, turska, biljna), hladni bazen, ledena jama i whirlpool. Iz odmarališta se pruža prekrasan pogled na pohorske šume. Dodatna ponuda: ljeti (adrenalinski park, ljetno sanjkalište, nogometna igrališta, MiniJET, golf-igrališta, planinarenje i biciklizam, energetske točke Bolfenk) zimi (skijanje, bordanje, sankanje).

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.