Samo ptice lete jeftinije!

Sebastijan Travel Agency

Terme Moravske Toplice

terme moravci U srcu Prekmurja, na krajnjem sjeveroistoku Slovenije, dolazite u Moravske Toplice. U krajeve u kojima se već dobrih 50 godina kupamo u suncu i crnoj, ljekovitoj te osvježavajućoj termo-mineralnoj vodi. Moravske Toplice će vas od prvog trenutka preuzeti s predivnom ravninom i rahlo brežuljkastom pokrajinom sela na Goričkom.

 


 

Doživjet ćete veličanstvenu prirodu i nezaboravne poglede po beskonačnoj ravnici i gričevima koji baš taman oživljavaju prekmursku pokrajinu. Opuštenost, dobri osjećaji i domaći ugođaj pratit će vas na svakom koraku. Dospjeli ste u krajeve, gdje se jednostavno nalazite kod kuće. Terme 3000 Moravske Toplice su nadaleko poznate po ljekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf igralištu i vodenom parku u Sloveniji te po odličnim wellness uslugama.

Pozivamo vas da doživite kulturnu raznolikost naše općine i krajeva, koji svaki na svoj način otkrivaju nezaboravna kulturna blaga i baštinu naših predaka. Domaćini još i danas njeguju i održavaju ono što su im uspješno ostavili savjesni zanatlije – njihove bake i djedovi.
Etnološko znanje i znanje ručnog rada tako prenose iz roda u rod. Pošto nam ljeti sunca ne ponestane tako lako, možete se kupati u njemu po miloj volji i istovremeno uživati u tamnoj, ljekovitoj i osvježavajućoj termo-mineralnoj vodi, po kojoj su Moravske Toplice poznate već više od 50 godina.
U hladnijim danima se možete opuštati u uslugama wellnessa u našim termama, koje zadovoljavaju i najprofinjenije želje te okuse. Dakle doživite prekrasnu prirodu, uživajte u nezaboravnim pogledima i prepustite se raznolikosti Pomurja te događajima koji se kod nas i u okolnim krajevima odvijaju preko cijele godine. Kako biste dodatno obogatili višednevno bivanje uputite se i na odabrane destinacije kod naših susjeda. Želimo vam krasne i nezaboravne dane, koje ćete proživjeti kod nas! Kada je početkom šezdesetih godina prošlog stoljeća iz najvećih dubina panonske ravnine na površinu pritekla crna termo-mineralna voda, započelo je novo razdoblje za tadašnji kraj Moravci. Ljekoviti i osvježavajući učinci naše vode okrepljuju tijelo, a odabrani wellness programi kao balzam miluju vašu nemirnu dušu, koju ćete posjetom Moravskih Toplica od samo nekoliko dana posve smiriti i opustiti. Vodene površine terma u Moravskim Toplicama
obuhvaćaju ukupno 7000 m². Temperatura vode u bazenima je 28–38 °C.

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, 78 000 Banja Luka+387 51 224 030 | +387 51 96 11 22turizam @ sebastijan.com

logoweb2

Uz pomoć mreže pouzdanih partnera udovoljavamo svim potrebama i željama naših putnika, savjetujući i kreirajući najjednostavnija , najbrža i finansijski najpovoljnija putovanja. Dokaz naše uspješnosti su mnogi zadovoljni klijenti koji su nam vjerni od samog početka.

Upit

U cilju unapređivanja naših usluga stvorili opciju upita kako bi Vaše želje pretvorili u Vaše nezaboravno putovanje.

 

 

Facebook

Kontakt

Kralja Petra I Karađorđevića 99a, B.Luka, BiH

+38751961122

+38751224030

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.